Ga naar hoofdinhoud

Francis Coppola Russian River Director’s Cut Chardonnay 2020

27,99

Brede en krachtige geur, verleidelijk, met heerlijk vanille, toast, heerlijk appel en peer, omlijst met citrusfruit, een volle en krachtige smaak, boterig, breed en intens, mooi citrus, vanille, toast en geroosterd brood, frisse zuren, honing, een bijzondere lengte en wat toasting na.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Verenigde Staten

Regio:

Californië

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay

Serveer temperatuur:

10-12 graden

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Bij Francis Ford Coppola denk je misschien niet direct aan wijn, maar aan regisseren. Je zou hem kunnen kennen van klassiekers als ‘The Godfather’ en ‘Apocalypse now’. Toch is het echt dezelfde Francis Ford Coppola die een serie heerlijke Amerikaanse wijnen maakt. Met verschillende lijnen laat hij zien wat Californië allemaal te bieden heeft als wijngebied.

De Francis Coppola Director’s Cut Chardonnay is een verleidelijke stijl Chardonnay. De druiven komen uit Russian River Valley, wat dicht bij de Pacifische oceaan ligt. Deze zorgt voor verkoeling en daarmee fijne frisheid in de wijn. De druiven worden alleen vergist op Franse eikenhouten vaten, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen hout, fruit en zuren.

Brede en krachtige geur, verleidelijk, met heerlijk vanille, toast, heerlijk appel en peer, omlijst met citrusfruit, een volle en krachtige smaak, boterig, breed en intens, mooi citrus, vanille, toast en geroosterd brood, frisse zuren, honing, een bijzondere lengte en wat toasting na. Lekker bij zeeduivel, coquilles saint-jacques, maar ook bij kreeft of zelfs bij een stukje kip of kalkoen.

Extra informatie

Land:

Verenigde Staten

Regio:

Californië

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay

Serveer temperatuur:

10-12 graden

Winkelwagen
Back To Top
0