Ga naar hoofdinhoud

Matsu el Viejo 2020

34,99

El Viejo heeft een zeer intense en krachtige geur en aroma’s van rijp fruit. Goed geïntegreerd met gekruide, geroosterde en gerookte tonen door de 18 maanden fustlagering. Robuust in de mond, zeer volwassen met ronde tannines.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Spanje

Regio:

Toro

Kleur:

Rood

Druif:

Tinto de Toro

Serveer temperatuur:

16 – 18 graden

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Matsu is een Spaans wijnhuis, dat op moderne wijze en met hoogstaande wijnbouw, exclusieve wijn produceert. Matsu dat in het Japans “Geduldige balans” betekent, verwijst naar de connectie tussen de Oosterse drang naar perfectie en de meest geavanceerde biodynamische technieken van de westerse wereld, waarmee deze ecologische wijn creëren.

El Viejo is een biodynamische rode wijn met beperkte productie, gemaakt van druiven die komen van 80 tot 100 jaar oude wijnstokken, Japanners zijn gek op deze wijn en zorgen ervoor dat deze ieder jaar is uitverkocht. Een diepgaande spannende kersenkleur. Zeer intense en krachtige geur en aroma’s van rijp fruit. Goed geïntegreerd met gekruide, geroosterde en gerookte tonen door de 18 maanden fustlagering. Robuust in de mond, zeer volwassen met ronde tannines.

Extra informatie

Land:

Spanje

Regio:

Toro

Kleur:

Rood

Druif:

Tinto de Toro

Serveer temperatuur:

16 – 18 graden

Winkelwagen
Back To Top
0