Ga naar hoofdinhoud

Laurent-Perrier Champagne Brut in Luxe Giftbox

49,99

Deze heerlijke Champagne brut is gemaakt van minimaal 50% Chardonnay druiven, in combinatie met Pinot Noir en Pinot Meunier druiven. De kleur is lichtgoud In de neus een delicate geur is fris en complex met tonen van wit fruit en citrusvruchten. De smaak is verfijnd met een zachte en aanhoudende mousse.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Frankrijk

Regio:

Champagne

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Champagnehuis Laurent-Perrier is opgericht in 1812 en wordt tegenwoordig over de hele wereld erkend als één van de grootste champagnemerken. Dit succes dankt het huis aan zijn constante streven naar kwaliteit. Aan de basis van het grote succes van het merk, vanaf de jaren 50, stond de legendarische eigenaar Bernard de Nonancourt, die met tomeloze energie bouwde aan het merk. Heden ten dage zijn zijn twee dochters, Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt, de stuwende krachten.

De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. Ze zijn gebonden door een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Het team, onder leiding van keldermeester
Michel Fauconnet, staat garant voor de stijl van het huis. Deze Champagne is gemaakt volgens het méthode champenoise principe, waarbij de tweede gisting van de wijn op fles plaatsvindt.

Deze Champagne brut is gemaakt van minimaal 50 % Chardonnay druiven, geblend met Pinot noir en Pinot meunier druiven. De kleur is lichtgoud In de neus een delicate geur is fris en complex met tonen van wit fruit en citrusvruchten. De smaak is verfijnd met een zachte en aanhoudende mousse.

Extra informatie

Land:

Frankrijk

Regio:

Champagne

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0