Ga naar hoofdinhoud

Muscat de Beaumes de Venise

13,99

Deze heerlijke Muscat de Beaumes de Venise is een heerlijke wijn die zowel als aperatief als dessertwijn uitstekend gedronken kan worden. In de neus parfumachtige aroma’s. De wijn is zoet en vol van smaak maar heeft ook frisheid.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Frankrijk

Regio:

Rhône

Kleur:

Wit

Druif:

Muscat

Serveer temperatuur:

10-12 graden

Categorie:

Beschrijving

De coöperatie van Vaqueyras staat bekend om zijn smakelijke en soepele wijnen. Tot eind vorig jaar heette de Coöperatie Troubadour. De naam Troubadour verwijst naar een minnezanger uit de vroege middeleeuwen die in Vacqueyras geboren is. In het dorp vindt men een standbeeld voor hem. Maar in het kader van een nieuwe marketing strategie, noemt men zich nu: Cave de Vignerons de Caractère.

Een mooie zachte en zoete wijn. De druiven ervan worden laat geplukt en men laat de druiven bij lage temperatuur gisten, om zoveel mogelijk smaak van de druif in de wijn te krijgen.
De gisting wordt onderbroken door wat zuivere alcohol aan de wijn toe te voegen, waardoor er meer restsuikers in de wijn aanwezig zijn.

Deze heerlijke Muscat de Beaumes de Venise is een heerlijke wijn die zowel als aperitief als dessertwijn uitstekend gedronken kan worden. In de neus parfumachtige aroma’s. De wijn is zoet en vol van smaak maar heeft ook frisheid.

Extra informatie

Land:

Frankrijk

Regio:

Rhône

Kleur:

Wit

Druif:

Muscat

Serveer temperatuur:

10-12 graden

Winkelwagen
Back To Top
0