Ga naar hoofdinhoud

Tramin Gewürztraminer

15,49

Deze heerlijk wijn is geel van kleur met een groene tint. De wijn is zeer bijzonder en expressief met intense aroma’s van muscat, exotische kruiden en lychees. In de smaak vol en fruitig met tonen van tropisch fruit.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Italië

Regio:

Alto-Adige

Kleur:

Wit

Druif:

Gewürztraminer

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De wijnen uit de tweetalige streek Alto Adige staan bekend om hun distinctieve karakter en uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit komt voort uit het uitstekende bergterroir wat zich onder andere uit in frisse, fruitige en levendige wijnen, zo ook bij het coöperatief Tramin.

Het was het jaar 1898 waarin Christian Schrott, een priester uit Parijs, besloot een coöperatief van wijnmakers in Tramin (Termeno) op te richten. Meer dan 100 jaar later is het Tramin coöperatief uitgegroeid tot een bedrijf dat de inspanningen van ongeveer 270 wijnboeren over een oppervlakte van 230 hectare coördineert. Tramin ziet streng toe op de teelt waardoor er door de jaren heen een bijzonder hoog kwaliteitsniveau behaald is. De inspanningen van dit bedrijf en die van de bijzonder begaafde wijnmaker Willi Stürz zijn ook in de wijnwereld buiten Italië niet lang onopgemerkt gebleven. Hun wijnen staan vandaag de dag zowel nationaal als international bekend om hun consistent hoge kwaliteit.

Deze wijn is geel van kleur met een groene tint. De wijn is zeer bijzonder en expressief met intense aroma’s van muscat, exotische kruiden en lychees. In de smaak vol en fruitig met tonen van tropisch fruit.

Extra informatie

Land:

Italië

Regio:

Alto-Adige

Kleur:

Wit

Druif:

Gewürztraminer

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0