Ga naar hoofdinhoud

Biscardo Neropasso Magnum

24,99

Deze heerlijke wijn wordt gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet Sauvignon druiven. Deze wijn is intens robijnrood van kleur. In de neus kruidig met hints van kersen, zwarte bessen en pruimen. In de mond verfijnd en fluwelig met zachte tannines in de afdronk. Deze Magnum wordt geleverd in een luxe geschenkkist van de producent!

Deze Magnum wordt geleverd in een luxe geschenkkist van de producent!

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Italië

Regio:

Puglia

Kleur:

Rood

Druif:

Cabernet Sauvignon

Serveer temperatuur:

14-16 graden

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Neropasso rosso is een bijzondere wijn met een bijzondere smaak! De wijn wordt gemaakt volgens de ‘appassimento’ methode waarbij een deel van de druiven gedroogd wordt. Deze unieke methode is kenmerkend voor de productie van wijnen uit de Veneto regio. Een techniek met roots in een ver verleden in de Romeinse tijd.

De nodige ervaring voor het drogen van de druiven voor de Neropasso is nodig. Om deze uitstekende wijn te krijgen, is de ‘appassimento’ methode essentieel. Het is een zeer kritische en delicate fase van het wijnmaken.
De druiven moeten perfect, rijp en gezond zijn als ze worden geselecteerd tijdens de handmatige oogst. De dunste trossen worden gekozen, met de druiven niet te dicht bij elkaar, zodat de lucht kan circuleren. De druiven worden in grote geperforeerde plastic kisten gelegd om voor uitstekende ventilatie zorgen. De dozen worden gestapeld in de fruttaio, een grote luchtige kamer en de druiven worden periodiek gecontroleerd zodat de appassimento plaatsvindt op een perfecte manier.

Deze heerlijke wijn wordt gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet Sauvignon druiven. Deze wijn is intens robijnrood van kleur. In de neus kruidig met hints van kersen, zwarte bessen en pruimen. In de mond verfijnd en fluwelig met zachte tannines in de afdronk.

Deze wijn is heerlijk bij pasta, wit- en roodvlees, verse en gerijpte kazen.

Deze Magnum wordt geleverd in een luxe geschenkkist van de producent!

Extra informatie

Land:

Italië

Regio:

Puglia

Kleur:

Rood

Druif:

Cabernet Sauvignon

Serveer temperatuur:

14-16 graden

Winkelwagen
Back To Top
0