Ga naar hoofdinhoud

Cielo Deor Frizzante Prosecco

7,99

Deze Prosecco Frizzante is licht geel van kleur. In de neus heeft deze mousserende wijn een lekkere frisse geur. In de mond lekkere bubbels.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Italië

Regio:

Veneto

Kleur:

Wit

Druif:

Glera (Prosecco)

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Cielo e Terra werd opgericht in 1908 door een groep wijnproducenten in Veneto met als doel hun krachten zowel op gebied van productie, verkoop en kennis te bundelen. Vandaag de dag hebben de aangesloten leden beschikking over meer dan 3000 hectare wijngaarden. Een enorme productie. Deze wijnbouw concentreert zich met name in de heuvels van Berici, die zorgen voor een goede ligging ten opzichte van de zon. Dit gebied heeft ook een reputatie hoog te houden op het gebied van Olijfolie, ham, kaas en truffels.
Door het enorme aanbod aan druiven is Cielo in staat om de kwaliteit goed en stabiel te houden tegen vriendelijke prijzen. Ook de hypermoderne productie middelen van tegenwoordig dragen bij aan een stabiele kwaliteit.
Deze prosecco is helder strogeel van kleur. In de neus komen frisse en florale geuren naar voren. De smaak van deze prosecco is fruitig.

Extra informatie

Land:

Italië

Regio:

Veneto

Kleur:

Wit

Druif:

Glera (Prosecco)

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0