Ga naar hoofdinhoud

Salentein Portillo Sauvignon Blanc

10,49

Deze Argenteinse Sauvignon Blanc is een echte topper, de wijn is licht goud van kleur en heeft een frisse smaak met aroma’s van groene appels, rijpe perziken en grapefruit. Heerlijk voor bij de sushi!

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Argentinië

Regio:

Mendoza

Kleur:

Wit

Druif:

Sauvignon Blanc

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Bodegas Salentein is opgericht in 1997 door de Nederlandse zakenman en visionair Mijndert Pon. Met Salentein als trendsetter is Argentijnse wijn al een aantal jaren sterk in opkomst in Nederland. De wijngaarden aan de voet van het Andesgebergte lenen zich bij uitstek voor wijnen van topkwaliteit. Het produceren van deze topwijnen wordt gedaan met respect voor de mensen, de natuur en de lokale gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met het wijnhuis. Er worden bijvoorbeeld investeringen gedaan om werkgelegenheid te creëren en de lokale bevolking op te leiden.

Voor de productie van de wijnen in de Portillo serie wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zoals verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van zuiver fruit naar voren.

Extra informatie

Land:

Argentinië

Regio:

Mendoza

Kleur:

Wit

Druif:

Sauvignon Blanc

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0