Ga naar hoofdinhoud

Born Rosé Organic

14,99

De wijn wordt gemaakt van voornamelijk Grenache Noir, aangevuld met een klein beetje Tempranillo. De druiven komen van biologisch bewerkte wijngaarden en worden volledig opgevoed op RVS. Dit levert een frisse, levendige rosé op met expressieve aroma’s van grapefruit, sinaasappel, aardbei en mango. Perfect als aperitief, maar ook geweldig bij allerlei soorten lichte mediterrane gerechten.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Spanje

Kleur:

Wit

Druif:

Viognier

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

BORN Rosé is hét nieuwe trendy rosémerk uit Spanje, opgericht door een groep gepassioneerde vrouwen uit Barcelona die samen een mooie, hippe Provence-stijl rosé wilden maken. Dit is meer dan gelukt, want overal op Ibiza is deze heerlijke rosé te vinden.

De wijn wordt gemaakt van voornamelijk Garnacha, aangevuld met een klein beetje Tempranillo. De druiven komen van biologisch bewerkte wijngaarden en worden volledig opgevoed op RVS. Dit levert een frisse, levendige rosé op met expressieve aroma’s van grapefruit, sinaasappel, aardbei en mango. Perfect als aperitief, maar ook geweldig bij allerlei soorten lichte mediterrane gerechten.

Extra informatie

Land:

Spanje

Kleur:

Wit

Druif:

Viognier

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0