Ga naar hoofdinhoud

Deutz Brut Champagne

51,99

Deze Champagne heeft een floraal pallet met aroma’s van toast, marsepein en verschillende vruchten als appel en peer. Het mondgevoel is zijdezacht en de afdronk heeft een intens fruitige afdronk. Naast de verfijnde smaak is de fles door zijn vorm ook nog extra opvallend.

Gratis verzending vanaf 12 flessen of € 100,00 bestelwaarde
Veilig winkelen en afrekenen (ideal transacties en veilige verbinding)

Land:

Frankrijk

Regio:

Champagne

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Het wijnhuis Deutz is opgericht in 1838 en is daarmee één van de oudste leden binnen het Syndicat des Grandes Marques. De Champagnes van Deutz hebben een eigen uitgesproken stijl, waar de elegantie, fijne mousse en complexiteit altijd in balans zijn. Het wijnhuis houdt nog altijd vast aan tradities, maar gaat toch ook mee met de tijd door gebruik te maken van moderne technologieën binnen het produceren van wijn. Voor de productie van de de Champagnes wordt veelal gebruik gemaakt van druiven die afkomstig zijn van Grand Cru wijngaarden rondom Marne. Er zijn wijnig wijnproducenten die zoveel druiven gebruiken van Grand Cru Wijngaarden (94 van de 100 punten).

Deze Brut Champagne is een blend van verschillende jaargangen, van ieder jaar wordt er een percentage tussen de twintig en veertig procent toegevoegd aan de blend. Hiermee wordt getracht om de kwaliteit in stand te houden.

Extra informatie

Land:

Frankrijk

Regio:

Champagne

Kleur:

Wit

Druif:

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Serveer temperatuur:

8-10 graden

Winkelwagen
Back To Top
0