Klantenservice

Aankopen van producten

Bij De Wijnzaak(.nl), kun je op verschillende manieren overgaan tot aankoop. Wij bieden je de mogelijkheid om in onze winkel aankopen te doen, of via onze webshop online jouw producten te kopen. Deze kun je betalen middels pin (winkel), iDEAL of creditcard (Webshop). Ook betalen onder rembours is mogelijk, houdt er wel rekening mee dat betaling onder rembours een toeslag kent van € 8,95.

Ook kun je de aankoop afhalen in de Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp.
U ontvangt bij levering van ons altijd een factuur.

Bezorging van producten

Via https://dewijnzaak.nl/ kun je al de gekozen wijnen thuis (in Nederland) laten bezorgen via DPD/PostNL. Deze vervoerder is gespecialiseerd in het snel en veilig bezorgen van de producten. De flessen worden in breukwerende verpakking verzonden en is ruimschoots verzekerd tegen schade. Je ontvangt het pakket dus altijd in goede orde!

Bestellen werkt als volgt:

  • Als je een bestelling op werkdagen voor 16.00 uur s’ middags plaatst, wordt het dezelfde dag verzonden.
  • Indien je het pakket niet in ontvangst kunt nemen, dan wordt het pakket bij het dichtst bijzijnde ‘pick-up point’ aangeboden.
  • Wij bevestigen de bestelling per email en voorzien je van een link om op internet te volgen wat de status is van de bestelling.
  • U heeft de bestelling dus altijd binnen enkele werkdagen in huis!

Wij rekenen voor het bezorgen € 7,95. Bij een bestelling vanaf 12 flessen of meer brengen wij, voor bezorgingen binnen Nederland, geen kosten in rekening.

Voor het bezorgen van onze producten op de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 8,95. Deze wordt apart in rekening gebracht.

Ook kun je de aankoop afhalen in de Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp.

Webshop keurmerk

De Wijnzaak(.nl) is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit geeft de volgende voordelen:

Veilig en betrouwbaar Indien je winkelt bij een aangesloten webwinkel weet je als consument dat:

  • Je veilig kunt betalen
  • Je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
  • Je privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • Je een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft in plaats van de wettelijke 7 dagen

Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Retourneren van onze producten

Herroepingsrecht/14 dagen retourrecht:

Bij de aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door je of een vooraf door de jou aangewezen en aan De Wijnzaak(.nl) bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je kunt het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Wijnzaak(.nl) te retourneren, conform de door De Wijnzaak(.nl) verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Bij levering van diensten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, dien je je te houden aan de door De Wijnzaak(.nl) bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping:
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien je een bedrag betaald hebt, zal De Wijnzaak(.nl) dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Verkeerd of beschadigd artikel

De Wijnzaak(.nl) doet haar uiterste best om uw bestelling onbeschadigd en netjes bij je af te leveren. Indien je niet het juiste product geleverd krijgt of er is sprake van beschadiging, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan in overleg zorgen voor een oplossing.

Onze privacy policy

Wat gebeurt er met je gegevens? De verzamelde informatie is eigendom van De Wijnzaak(.nl).

De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om onze eigen dienstverlening aan klanten en bezoekers te verzorgen. Je gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om je bestelling uit te voeren.

De verwerking van de gegevens van de afnemer zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving (AVG)

Als je vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als je inzicht wilt in de gegevens die wij van je registreren, kun je een e-mail sturen naar info@dewijnzaak.nl.

Copyright © 2021 De Wijnzaak.