Wijnproeverijen

Wijn(netwerk)proeverij voor een bedrijf

Wil je jouw collega’s, medewerkers of klanten verrassen met een andere vorm van overleg? Of wilt je een netwerkbijeenkomst met klanten of relaties organiseren onder het genot van een mooi glas wijn en een hapje?

De Wijnzaak verzorgt voor jouw bedrijf wijnproeverijen in diverse vormen. Dat kan aan tafel na een vergadering of voor grote groepen in een zaal.

Je hebt alle tijd voor medewerkers of klanten, wij zorgen voor de juiste ambiance, diverse wijnen en eventueel ook bijpassende hapjes. Een stukje competitie in de vorm van een blindproeverij?

De Wijnzaak verzorgt maatwerk!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Een groot deel van het jaar is achter de rug. Hard gewerkt om doel- stellingen te halen, on target of wordt het een eindsprint? Tijd om alvast na te denken over het waarderen klanten en personeel. Het is zo het einde van het jaar!

De Wijnzaak ontzorgt bedrijven op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten op elk gewenst moment. Traditioneel rond de feestdagen maar ook op elk ander moment.

Daarom bij De Wijnzaak:

  • Unieke geschenken
  • Volledig maatwerk
  • Inclusief persoonlijke boodschap
  • Snel geleverd
  • Scherp geprijsd

Bekijk onze speciale website voor relatiegeschenken:

dewijnzaak-relatiegeschenken.nl

Heb je al nagedacht over een origineel geschenk voor dit jaar?
Wij denken graag met je mee!

U bent welkom van maandag t/m zaterdag of maak een afspraak met ons via info@dewijnzaak.nl of 023-5553175.

Klantprogramma’s

Contact met een belangrijke klant of prospect?

Onze activiteiten zijn in belangrijke mate gericht op de zakelijke markt. Vanuit onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en onze passie voor wijn en distillaten hebben wij een uniek aanbod.
Wij onderscheiden ons d.m.v. het ontwikkelen van unieke relatiegeschenken en verpakkingen, (wijn)netwerkbijeenkomsten en het verzorgen van vergaderarrangementen voor bedrijven.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening voor de zakelijke markt, bel of mail ons en wij maken samen maatwerk.